Umrežavanje

U Frankfurtu održan novi dvoboj između Hrvatske i Francuske

Foto: Hrvatski gospodarski savez
1/3
03.10.2018.
u 09:33

Cilj degustacije nije bio samo kušati, odnosno usporediti francuska i hrvatska vina, već i porazgovarati uz čašu vina i sklopiti nove kontakte

Krajem prošlog tjedna u restoranu DIVA u Frankfurtu na Majni, a pod organizatorskom palicom Hrvatskog gospodarskog saveza, održana je francusko-hrvatska degustacija vina. Povod usporedbe bila je finalna utakmica ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Napetost, dramatičnost, tuga i veselje stoje rame uz rame. I na kraju je bilo dvoje pobjednika, svjetski prvak i svjetski prvak srca. Više nas je veselilo što smo te večeri na revivalu "Francuska vs. Hrvatska" mogli pozdraviti goste iz gospodarstva, diplomacije i politike.

Cilj degustacije nije bio samo kušati, odnosno usporediti francuska i hrvatska vina već i porazgovarati uz čašu vina i sklopiti nove kontakte. A postoji li išta ljepše od razgovora i umrežavanja uz čašu vina? Da, postoji! Sudjelovati u odluci koje je vino "bolje".

Za odabir vina bili su zaduženi Alain Girard iz tvrtke AGirard Selection GbmH te Petar Budimir i Ante Budimir iz Budimirovih hrvatskih vina i delikatesa. Uz kušanje odličnih kapljica, Hrvatski gospodarski savez servirao je francusku i hrvatsku glazbu u izvedbi pjevačice Katie Belley te tamburaškog sastava Bagrem.

Uz sve lijepe zvuke i pitka vina, gosti su shvatili da ništa nije tako zanimljivo kao veliko, dobro umrežavanje i informacije iz prve ruke. Istodobno su svi sudionici imali priliku informirati se o projektu "Master 5", čiji je cilj uvođenje modela majstorskih škola kao i majstorskih ispita u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Umrežavanje je te večeri dopunjeno i BNI mrežom "Rembrandt" koja je mnoge potaknula na razgovor i zanimljivu razmjenu iskustava.

Gosti večeri složili su se da je Hrvatski gospodarski savez zadužen za mnogo više nego "samo za Hrvate". On predstavlja zastupanje interesa i platformu za umrežavanje za najrazličitije tvrtke i institucije u Njemačkoj. On svojim članovima u Njemačkoj nudi najrazličitije usluge na području ulaska na tržište, traženja poslovnih partnera, posredovanja poslova, pridobivanja kadra te školske i studentske prakse u sklopu ERASMUS+ projekata.

Bila je to za sve goste kreativna večer za uživanje i dobre razgovore usmjerene proširenju i daljnjem razvoju kontakata u ugodnom okruženju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije