Iz emisije Dobar dan Hrvati

Ševo: Ako ne sačuvamo kulturu i jezik, neće nas nigdje biti

Joško Ševo
Foto: Screenshot/Hrvatska redakcija ORF-a
1/2
22.11.2016.
u 15:54

Dramski umjetnik Joško Ševo oduševio je austrijske Hrvate svojom virtuoznom glumačkom izvedbom monodrame "Govorite li hrvatski", čiji je i autor

Komentara 6

HE
hellen3353
17:55 22.11.2016.

Tko ne cuva svoje, ni tudje mu nista neznaci!

MI
Mimizo
07:06 23.11.2016.

a komunjarama smeta kada presjednica se obraća narodu sa hrvatice i hrvati kao da ne živimo u hrvatskoj a nekima smeta sve hrvatsko osim kuna

ZA
za87nik
01:10 23.11.2016.

Hvala bogu da Sam dočekao da netko ima srca I volje da ukaže na jednu sramotu , koja se dogadja u Hrvatskoj !! Prije 30g. Odoh trbuhom za kruhom ,a sad kada obilazim staru majku pola riječi ne razumijem kojekoje izgovaraju moji rodjaci , a jednu trećinu riječi u javnim glasilima nitko ne razumije!Najžalosnije je što tzv.učeni ljudi to pdržavaju i u svim javnim biljezima se uvukle Neke nove riječi što ne znače ništa i pogrešno se tumače!zato Hvala Joško na javnom istupu i ukazuješ na Ono čime se možemo ponositi I opstati ! U Hrvatskoj Svi se hvataju nekih izvornih stvari ,a neznaju da jaje dolazi od kokoške, a ne od (ćikena) kako čujem u govoru Hrvata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije