Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Seminar hrvatskih i ruskih znanstvenika

Zamišljen je kao platforma za razmjenu znanstvenih iskustava, raspravu o trenutačnim znanstvenim problemima i budućim smjerovima istraživanja
07. kolovoza 2019. u 21:27 0 komentara 180 prikaza
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Sukladno zaključcima prvog sastanka Hrvatsko-ruske radne skupine za znanstvenu i tehničku suradnju, koji je održan 1. studenoga 2018., Ministarstvo znanosti i visokog obrazovanja Ruske Federacije u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske organizira znanstveni seminar čiji je cilj razmjena iskustava hrvatskih i ruskih znanstvenika iz područja biomedicine, biotehnologije, obnovljivih izvora energije, energije te informacijske i komunikacijske tehnologije.

Getaldić i Marulić U Beču održan znanstveni skup o dvojici hrvatskih velikana

Ovaj seminar zamišljen je kao platforma za razmjenu znanstvenih iskustava, raspravu o trenutačnim znanstvenim problemima i budućim smjerovima istraživanja, za informiranje o istraživačkim metodama obiju zemalja te će pružiti sudionicima mogućnost uspostave izravnih kontakata.

Znanstveni seminar održat će se na Nacionalnom sveučilištu za znanost i tehnologiju "MISIS" u Moskvi, Leninski prosp., 4 (metro "Oktyabrskaya"), 4. i 5. listopada 2019. godine.

Do 26. srpnja 2019. Otvoren natječaj za sufinanciranje hrvatsko-kineskih znanstveno-istraživačkih projekata

Prijave za sudjelovanje moraju se poslati na e-mail adresu: nataliakorotch@mail.ru (Korotchenko Natalia Tolmacheva Anastasia, tel. (495) 638-45-19). Rok je 5. rujna 2019.

Više informacija možete pronaći na ovom linku...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.