Hrvati u Bosni i Hercegovini

Projektima pozivaju na povratak

Altruist iz Ljubije
Foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
23.03.2016.
u 13:47

Predstojnica Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske sastala se s predstavnicima udruge Altruist iz Ljubije

Razgovarali su o temama vezanim uz održivi povratak Hrvata u prijedorski kraj, mogućnostima suradnje i svakodnevnim problemima.

Predsjednik udruge Mirko Pandža zahvalio se Državnom uredu na potpori pri obnovi niskonaponske mreže za Briševo, Raljaš, Žune i Gornju Ravsku.

"Broj povratnika još uvijek nije zadovoljavajući, no ovaj primjer pokazuje kako je realizacija konkretnih projekata na terenu pravi put da se Hrvati vrate u svoj rodni kraj".

Predstojnica Daria Krstičević zaključila je kako se samo zajedničkim naporima mogu postići očekivani rezultati. 

"Održivi povratak, ostanak i opstanak Hrvata u Bosni i Hercegovini naš je zajednički cilj. Stoga ćemo i dalje podržavati strateški važne projekte, pogotovo one koji otvaraju radna mjesta, ključna kada govorimo o održivom povratku".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije