Diplomacija

Predsjednik Kazahstana izrazio zadovoljstvo otvaranjem veleposlanstva Republike Hrvatske u Astani

Hendrik Schmidt/DPA/PIXSELL
15.02.2019.
u 10:02

U srdačnom razgovoru, veleposlanik Šabanović i predsjednik Nazarbajev potvrdili su odlične bilateralne odnose dviju zemalja, kao i mogućnosti razvoja daljnje suradnje

Veleposlanik Republike Hrvatske u Kazahstanu Refik Šabanović predao je vjerodajnice predsjedniku Republike Kazahstan Nursultanu Nazarbajevu. 

Na svečanoj ceremoniji u Predsjedničkoj palači, u obraćanju novim veleposlanicima, predsjednik Nazarbajev osvrnuo se na vanjskopolitičke prioritete Kazahstana, osobito na razvoj gospodarskih odnosa sa svim partnerima i aktivnu ulogu u promicanju globalnog mira, sigurnosti i zabrane nuklearnog oružja. 

Posebno je izrazio zadovoljstvo otvaranjem Veleposlanstva Republike Hrvatske u Astani. U srdačnom razgovoru, veleposlanik Šabanović i predsjednik Nazarbajev potvrdili su odlične bilateralne odnose dviju zemalja, kao i mogućnosti razvoja daljnje suradnje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije