Do 10. listopada 2016.

Predložite utjecajnu hrvatsku ženu i buduću lidericu

Poslovna žena
Foto: Thinkstock
07.09.2016.
u 10:39

Mreža hrvatskih žena sa sjedištem u Torontu drugu godinu zaredom otvara nominacije za nagrade "Utjecajne hrvatske žene" i "Buduće liderice"

Priznanja su utemeljena kako bi pokazala angažiranost, inovativnost, vodstvo i utjecaj žena hrvatskoga podrijetla u akademskoj zajednici, humanitarnim organizacijama, oružanim snagama, poduzetništvu, umjetnosti, kulturi i sportu.

"Umrežavanje, priznanje i podizanje svijesti o uspješnim hrvatskim ženama diljem svijeta pozitivno je utjecalo na naše dobitnice i opću svijest društva o njihovim postignućima", rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena.

Nagrada "Buduće liderice" odaje priznanje djevojkama od 16 do 20 godina kojima se pruža mogućnost suradnje s iskusnom mentoricom u razvoju projekata.

Nakon cjelodnevne konferencije "Napredak žena. Napredak ekonomije. Ostvari potencijal!" u srijedu 8. ožujka 2017. godine bit će izabrane najuspješnije.

Dvadeset žena iz domovine i hrvatskih zajednica iz Australije, Kanade, Njemačke, Južne Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenih Arapskih Emirata dobilo je priznanje u ožujku ove godine.

Cilj ovakve inicijative je prepoznati i povezati ugledne dame hrvatskog podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije.

Obrazac za nominacije dostupan je do 10. listopada na ovom linku

Komentara 1

Avatar babas
babas
20:14 09.09.2016.

Svidjela mi se jučer u sučeljavanju Maletić iz HDZa,pametna žena,iako ne volim HDZ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije