Obavijestite rodbinu u domovini

Predajte obavijest o smrti na www.sjecanje.hr

Sjećanje
Foto: Marko Prpić/Pixsell
08.04.2016.
u 10:51

U nekoliko jednostavnih koraka možete predati obavijest o smrti kao i posljednji pozdrav, zahvalu i sjećanje

Odlazak bliske osobe bolno je iskustvo koje vas preplavljuje tugom i osjećajem praznine. Ako živite daleko od domovine, taj je osjećaj još snažniji. Upravo stoga, u tim prvim danima nakon odlaska bližnjeg, potrebna vam je pomoć, a Večernji list oduvijek je na vašoj strani. 

O odlasku najmilijih morate obavijestiti rodbinu i prijatelje. Jedan od prvih koraka te tužne procedure jest predaja obavijesti o smrti koje se tradicionalno objavljuju u Večernjem listu. Želimo vas informirati da obavijest možete predati i elektroničkim putem na internetskoj stranici Večernjeg lista www.sjecanje.hr

Na vrlo jednostavan način, u samo nekoliko koraka možete predati ne samo obavijest o smrti već i posljednji pozdrav te zahvalu i sjećanje, a oni će potom biti objavljeni i u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Na portalu www.sjecanje.hr pripremili smo i korisne servisne informacije koje će vam pomoći da lakše prebrodite gubitak voljene osobe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije