Nevjerojatno

Pogledajte kako Amerikanci uče plesati hrvatski folklor

Folklor
Foto: Screenshot
1/2
24.11.2016.
u 14:40

S članovima ansambla dr. Ivana Ivančana i uz upute Frane Ridjana, mladi Amerikanci okušali su se u plesu

Članovi Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivana Ivančana na zanimljiv način su iskoristili svoj boravak u Milwaukeeju. 

Naime, uz redoviti koncert nastupili su i u umirovljeničkom domu. Tamo je većina gledatelja vjerojatno prvi put u životu čula tradicionalne hrvatske pjesme. 

A veliko veselje vladalo je među američkim učenicima svih uzrasta u jednoj osnovnoj školi gdje je održan poseban sat hrvatskog folklora. 

S članovima ansambla dr. Ivana Ivančana i uz upute Frane Ridjana, mladi američki domoroci okušali su se u plesu.

Susret je završen zajedničkom pjesmom.

Komentara 6

Avatar narozi
narozi
19:13 24.11.2016.

Ufff Kao da ste pronasli vodu,

DU
Deleted user
17:02 24.11.2016.

Nevjerojatno zanimljivo

CA
CastrumFF
15:30 24.11.2016.

Stvarno, nevjerojatno! Nešto, što nitko ne bi mislio da se može dogoditi. Svijetsko čudo. Definitivno nevjerojatno ( zašto mi potčrtava "nevjerojatno" kad je isto tako u naslovu članka???)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije