Suradnja

Otvorenog srca pružamo si ruke!

Moja Hrvatska
Foto: Moja Hrvatska
01.04.2016.
u 11:38

Sudjeluj u stvaranju sadržaja namijenjenog hrvatskom iseljeništvu

Pružamo ti dvije mogućnosti suradnje:

1. Imaš zanimljivu iseljeničku priču? Vijest, fotografiju ili video? Prijedlog za intervju? Pošalji nam!

2. Živiš izvan domovine? Želiš s nama dijeliti svoja iskustva? Čast je biti dopisnik Moje Hrvatske!

Ako se vidiš u nekom od navedenih prijedloga, slobodno pošalji poruku na e-mail adresu: dojavi@vecernji.net, a možeš nas pratiti i putem Facebook stranice Moja Hrvatska.

Otvorenog srca pružamo si ruke!

Ključne riječi

Komentara 3

RU
RužaTomašić
01:25 06.10.2020.

pozdravljajući sve gledatelje na mreži, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Melania Macron, imam 40 godina iz Argentine. Udala sam se u 31. godini, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno. Nakon jedne godine mog braka, ponašanje mog supruga postalo je tako čudno i zapravo ne razumijem što se događa, spakirao se iz kuće drugoj ženi koju ga toliko volim da nikad ne sanjam da ću ga izgubiti, pokušavam svoje moguće najbolje osigurati da mi se muž javi, ali sve bezuspješno, plačem i plačem tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. pa je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala da će mi pomoći . Rekla mi je o čovjeku koji se zove Drosagiede, rekla mi je da je jako sjajan čovjek i stvaran čovjek kojem se može vjerovati i nema ničega u vezi ljubavnih problema koje on ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenom broju ljudi u obnavljajući njihov odnos. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-adresu, doctorosagiede@gmail.com ili njegov WhatsApp na +2349026414771 ili Viber na +2349026414771 Objašnjavam mu sav svoj problem, rekao mi je da

HE
hellen3353
16:12 01.04.2016.

Otvorenog srca pružamo si ruke! S velikim odsevljenjem pozdravljam ovu inicijativu Vecernjeg. Pozdrav svima mojim Hrvatima u Domovini i izvan nje!

VA
vader1
09:44 10.03.2017.

Prijavite se za prave registriranih vozača dozvole, (krusbert8@gmail.com) putovnica, osobne iskaznice, viza, rođenja i brak Potvrde, diplome Mi smo najbolji proizvođači kvalitetnih registrirani državljanstva s najboljim strojevima i hologrami umnožavanje kao baza podataka registriranih vozačke dozvole, osobne iskaznice, putovnice, biobio metričkih putovnica, stanovnik dozvolu, broj socijalnog osiguranja SSN, rođenja i brak potvrde, markica, školski diplome, IELTS i TOEFL, ESOL, vize poput poslovanja, student i turističkih i drugih proizvoda za brojnim zemljama poput Njemačke, Austrije, Mađarske, Poljske, Kanade, Švicarske, SAD, Luksemburg, Švedska, Norveška, Danska, Španjolska, Češka Republika Portugal, Italija, Litva, Rusija, Portugal, Španjolska, Francuska, Belgija, Australija, Hrvatska, Japan, Kina i tako dalje. Također nudimo uslugu će vam pomoći da postignu svoje ciljeve, možemo vam pomoći da se dobije stvarna vlada izdala osobnu iskaznicu, provjere i spremanje račune za svoju novu osobnu iskaznicu, kreditne kartice, treniranju usluge dostupne Također imamo iskustva u korištenju visokokvalitetnih materijala za izradu lažnih dokumenata. Kontakt email .................. krusbert8@gmail.com WhatsApp broj ............ +436606502184 Skype .................. lukyvin Moji partneri su privatni istražitelji, imigracijski službenici, konzuli, diplomate, osobne službenike i iskusan iskusnih stručnjaka, imam snažne veze s rastom osoblja u svim područjima iskaznice, promjena putovnica i drugih dokumenata. Svi klijenti koji zahtijevaju nikakvu državljanstvo dokument iz svih zemalja su 100% osigurana i zajamčena za primanje pravi bazu registriranih dokumente visoke kvalitete. Slobodno dobili detaljne informacije o našim uslugama. Iskreno se nadamo da će pronaći način da surađuju s vama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije