Dubrovnik

Nakon 45 godina u Kongu napisao knjige na kiswahiliju

IKA
30.08.2018.
u 08:49

Član Franjevačke provincije sv. Jeronima sa sjedištem u Zadru, više od 45 godina misionar u DR Kongo, objavio je knjige za liturgijske godine A, B i C

Fra Ilija Barišić, rođen 1942. u Gmićima kod Prozora, kao član Franjevačke provincije sv. Jeronima sa sjedištem u Zadru, pošao je 1972. u misije u DR Kongo. Tamo kao misionar živi i radi već više od 45 godina.

Nedavno je objavio tri nova djela na jeziku kiswahili. Knjige za liturgijske godine A, B i C namijenjene su animatorima i katehistima koji predvode Službu riječi bez svećenika.

Knjige je fra Ilija izdao uz financijsku potporu Franjevačkoga samostana Male braće iz Dubrovnika. Na poleđini svake od njih je njegov kratki životopis najeziku kiswahili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije