Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Hrvatski svjetski kongres pozvao hrvatsko izvandomovinstvo na prikupljanje pomoći

Pozivamo hrvatsko izvandomovinstvo, članice i članove Hrvatskog svjetskog kongresa, naše simpatizere, Hrvatice i Hrvate, ljude dobrog srca da u svojim mogućnostima pomognu nastradalim gradovima, žiteljima Petrinje, Siska i Gline koje je pogodio razorni potres, objavili su
31. prosinca 2020. u 10:13 0 komentara 90 prikaza
Petrinja
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Hrvatski svjetski kongres (HSK) sa sjedištem u Zagrebu uputio je svim Hrvatima izvan domovine slijedeći poziv, koji je potpisao  predsjednik Izvršnog odbora HSK-a Vinko Sabljo:

– Pozivamo hrvatsko izvandomovinstvo, članice i članove Hrvatskog svjetskog kongresa, naše simpatizere, Hrvatice i Hrvate, ljude dobrog srca da u svojim mogućnostima pomognu nastradalim gradovima, žiteljima Petrinje, Siska i Gline koje je pogodio razorni potres.

Vaše novčane priloge možete izravno uplatit na račun Sisačko Moslovačke županije koji je za tu namjenu otvoren ili putem priloženog linka!

Privredna banka

IBAN računa HR56 2340 0091 8000 0300 1 (za uplate iz izvandomovinstva)

HR 65 3816-086-82215698659 (za uplate iz Hrvatske)

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.