Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Hrvatski katolički radio pokrenuo emisiju o Hrvatima izvan domovine

Srijedom u 20 sati na HKR-u možete pratiti ovaj zanimljivi program. U prvoj emisiji gostovale su: Ruža Studer-Babić, voditeljica internetskog portala "Moja Domovina" iz Švicarske i predstavnica švicarskih Hrvata u Savjetu Vlade Republike Hrvatske te Dragica Vukelić, predstavnica prvog naraštaja Hrvata rođenih u Čileu i autorica dirljive sage o svom ocu, izbjeglici iz Jugoslavije
12. listopada 2018. u 09:38 0 komentara 153 prikaza
Foto: Facebook

Na Hrvatskom katoličkom radiju u srijedu je emitirana prva emisija pod nazivom "Živa veza", posvećena Hrvatima izvan domovine, onima koji su nedavno odselili i onima koji su se vratili ili se na taj korak pripremaju. 

Mi, Hrvati Hrvati, Slovaci i Mađari pokreću svoju televiziju

"Ovom emisijom želimo otvoriti poveznicu između dva dijela istoga bića razdijeljena selidbom i omogućiti svima koji imaju što reći na temu egzodusa i iskustva iseljeničkog života da to podijele s nama u domovini. Slušajte nas i javljajte nam svoja opažanja, iskustva i životne priče. Pomozite nam da ova Živa veza doista zaživi i učvrsti se među nama", rekla je Tuga Tarle, voditeljica programa i autorica sadržaja.

Jelena Nadinic Naučila gledatelje kako se prave "ciganice" Na argentinskoj televiziji predstavila hrvatsku kuhinju

Srijedom u 20 sati na HKR-u možete pratiti ovaj zanimljivi program. U prvoj emisiji gostovale su: Ruža Studer-Babić, voditeljica internetskog portala "Moja Domovina" iz Švicarske i predstavnica švicarskih Hrvata u Savjetu Vlade Republike Hrvatske te Dragica Vukelić, predstavnica prvog naraštaja Hrvata rođenih u Čileu i autorica dirljive sage o svom ocu, izbjeglici iz Jugoslavije.

Idejni začetnik i pokretač ovog radijskog projekta je mons. Fabijan Svalina.

Svoje SMS poruke možete slati na broj: 099460-99-88.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.