Teheran

Drago Štambuk novi hrvatski veleposlanik u Islamskoj Republici Iran

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske
30.01.2019.
u 09:32

Štambuk je naglasio kako se raduje suradnji i daljnjem razvoju bilateralnih odnosa Hrvatske i Irana na svim područjima

Veleposlanik Republike Hrvatske u Islamskoj Republici Iran dr. Drago Štambuk predao je kopije vjerodajnica ministru vanjskih poslova Irana dr. Mohammadu Javadu Zarifu.

Uz želje dobrodošlice novom veleposlaniku, ministar Zarif istaknuo je kako Iran želi nastaviti graditi uspješne odnose s Republikom Hrvatskom te je izrazio uvjerenje da će volja i stamenost iranskog naroda biti odlučujuća u prevladavanju aktualnih problema koji ometaju uspješne odnose Irana, Europske unije i svijeta.

Veleposlanik Štambuk naglasio je kako se raduje suradnji i daljnjem razvoju bilateralnih odnosa Hrvatske i Irana na svim područjima, posebice u gospodarstvu, znanosti, obrazovanju i kulturi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije