Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Donacija za Banovinu: Konvoj humanitarne pomoći iz Stuttgarta krenuo prema Hrvatskoj

Pomoć će biti raspoređena na četiri odredišta, odnosno u bolnicu u Sisku, Crveni križ Sisak i Kostajnica te udrugu KAS Sisak
13. svibnja 2021. u 12:23 0 komentara 119 prikaza
Foto: Fenix (Željko Cindrić)

Iz Stuttgarta je jutros oko 6 sati krenuo konvoj humanitarne pomoći koju su prikupljali članovi hrvatskih i njemačkih udruga i klubova.

SISAK Donacija hrvatske dijaspore za hitne službe na potresom pogođenom području RH

Konvoj će na potresom pogođeno područje Banovine stići u večernjim satima. U konvoju, odnosno u šest kamiona, nalazi se oprema za bolnice, kreveti, namještaj i građevinski materijal, piše Fenix magazin

Pomoć će biti raspoređena na četiri odredišta, odnosno u bolnicu u Sisku, Crveni križ Sisak i Kostajnica te udrugu KAS Sisak.

Donacije su se prikupljale unutar humanitarne akcije Vile Croatie Stuttgart, Hrvatske kulturne zajednice Stuttgart, nogometnog kluba Croatia Stuttgart, internetske stranice Hrvati Stuttgart, njemačka humanitarna organizacija ADRA i njemačkog Crvenog križa Esslingen.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.