NOVO DJELO HRVATA S NJEMAČKOM ADRESOM

Alen Tarabarić: Puno nas ima neku tajnu pred pogledima

Foto: Marijana Dokoza
1/5
13.09.2021.
u 09:32

Video spot nastao je u produkcijskoj kući NB VideoFactory iz Hamburga. Na spotu je radio Nico Bizer njemački producent, glazbenik i tekstopisac Nico Bizer koji je dosad radio na spotovima brojnih njemačkih i američkih poznatih glazbenika te njemački glazbenik i fotograf Noah Bizer.

Hrvatski glazbenik s njemačkom adresom Alen Tarabarić predstavio je novi spot za pjesmu "Tajna pred pogledima" za koju je stihove napisala autorica i urednica hrvatskog iseljeničkog medija Fenix Magazin Marijana Dokoza.

Video spot nastao je u produkcijskoj kući NB VideoFactory iz Hamburga. Na spotu je radio Nico Bizer njemački producent, glazbenik i tekstopisac Nico Bizer koji je dosad radio na spotovima brojnih njemačkih i američkih poznatih glazbenika te njemački glazbenik i fotograf Noah Bizer.

Uz njih, na pjesmi su radila poznata imena s hrvatske glazbene scene među kojima je skladatelj, aranžer, pjevač i dobitnik nagrade Porin Boris Krivec, na gitarama je vrhunski studijski gitarist i glazbeni producent Dragomir Herendić – Dragianni, dok je prateća vokalistica Branka Jovanovski koja je dosad radila s brojnim poznatim hrvatskim glazbenim imenima.

Spot je sniman u dvorani poznate državne glazbene škole Miralles Saal u Hamburgu te na atraktivnim lokacijama Hamburga.

 

Stižu čestitke hrvatskih glazbenika

Iako već godinama živi, radi i nastupa u Njemačkoj Alen Tarabarić nikad nije prekinuo kontakte s hrvatskom glazbenom scenom. Nakon izlaska video spota javili su mu se brojni prijatelji s hrvatske glazbene scene među kojima je i Zoran Škugor te Zdravko Škender i čestitali mu na novom glazbenom uratku.

- Planiram se vratiti u Hrvatsku a tad ću biti aktivniji i na hrvatskoj glazbenoj sceni. Osim s Marijanom surađujem i s hrvatskom autoricom Nedom Culetom i to je kao neka uvertira u moj povratak na hrvatsku glazbenu scenu. "Tajna pred pogledima" je iznimno teška pjesma za otpjevati, ali mislim da sam uspio i da će se ljudima svidjeti pogotovo jer puno nas ima ili je imalo neku tajnu pred pogledima koju svi vide ali nitko ne vidi. Stoga mislim da će se u pjesmi pronaći puno njih, kako žena tako i muškaraca - rekao je Alen Tarabarić koji, osim na hrvatskom, pjeva i na njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku.

Pjesma "Tajna pred pogledima" će se naći i u zbirci poezije naslova "Prijestupnici" koju autorica Marijana Dokoza uskoro planira izdati s pjesnikom J.H.Macadom.

- Pjesma mi jako puno znači i drago mi je da je "oživjela" kroz prekrasan glas Alena Tarabarića prije nego izađe i u zbirci koju uskoro planiramo izdati. Sve moje pjesme jedan su pečat mog života, a svakom pjesniku je iznimna čast i sreća kad netko njihove osjećaje i život pretoči u glas koji će doprijeti do ljudi - rekla je Marijana Dokoza.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije