Naslovnica Priče

Nevjerojatno kako je državljanka BiH nadmudrila talijansko pravosuđe

Prije mjesec dana ugledni list Corriere della Sera posvetio je veliku reportažu talijanskoj rekorderki u izbjegavanju zatvora
03. rujna 2018. u 09:46 3 komentara 4979 prikaza
Foto: GettyImages

Prije tri dana policija je uhitila državljanku BiH u Cagliariju, gdje je u društvu drugih sudionika opljačkala stan. Riječ je o bosanskohercegovačkoj državljanki koja posjeduje golemi kriminalni dosje pa mora odslužiti 19 godina zatvora zbog više od 70 krađa za koje je osuđena. 

Zatvor Još jedna tužna iseljenička priča Dok se gubio po svijetu, u Hrvatskoj ga je čekalo bogatstvo

Ali Sabrina Dragutinović, koja se koristi i drugim identitetima (Vasvija Husić), pronašla je način kako nadmudriti talijansko pravosuđe, piše piovegovernoladro.info. 

Policija Provalili u obiteljsku kuću Dvojica Hrvata u Frankfurtu uhićena zbog krađe

U zakonu postoji mogućnost izbjegavanja zatvora ako fizički uvjeti osuđenika nisu prilagođeni pritvoru. Zato je Sabrina, inače majka devetero djece, uvijek trudna u vrijeme uhićenja ili osude! Tako ne može ići u zatvor, odnosno može nastaviti kriminalnu karijeru.  

Prije mjesec dana ugledni list Corriere della Sera posvetio je veliku reportažu talijanskoj rekorderki u izbjegavanju zatvora, prenosi Radiosarajevo.ba. 

Policija St. Gallen Hrvat pobjegao iz zatvora u Švicarskoj

"Neću provesti ni dan u zatvoru, trudna sam, kao i uvijek", rekla je prezrivo policiji koja ju je provela u stanicu Termini nakon još jedne krađe.