Katarina Tutavac

Hrvatica u svijetu manekenstva: Ako želite ovaj posao, morate biti spremni na sve!

Katarina Tutavac
Foto: Privatni album
1/9
05.08.2016.
u 15:17

Živi u Kölnu, a radi u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Njemačkoj

Ova manekenka svijet mode oduševila je svojim izgledom i karakterom. U posao je ušla s 18 godina.

Dosad je nosila kreacije poznatih imena poput Cavallija, Missonija, Prade, Chanela i Valentina. Surađivala je i s brojnim međunarodnim agencijama, kao što su Women Milano i Paris te Union Models u Londonu. 

Podrijetlom je iz Opuzena, a svaki slobodni trenutak iskoristi kako bi posjetila obitelj kod koje se trenutačno odmara.

"Radim u jednom online marketingu i malo pauziram s dosadašnjim zanimanjem. Sljedeće modeling odredište trebao mi je biti New York, ali sam dobila odličnu poslovnu ponudu u Dortmundu", kaže 26-godišnja Katarina koja je magistrirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Naša sugovornica dobitnica je i nagrade "Večernjakova domovnica" za najpopularniju Hrvaticu u iseljeništvu u kategoriji showbizza.

Njezini prijatelji i poznanici govore kako je svijet mode oduševila svojim dugim nogama, ali i snažnim karakterom.  

"Bitno je pokazati neku svoju osobnost koja te izdvaja od drugih pa će ljudi u tebi prepoznati ono što se trenutačno traži", priznaje Katarina. 

Piše i blog, najčešće o muško-ženskim odnosima, a mladim djevojkama savjetuje... 

"Manekenstvo nije ni blizu onoga kakvim se prikazuje u raznim tabloidnim formatima. To je prije svega običan posao koji zahtijeva znatnu dozu odricanja, predanosti i spremnosti na sve! Baš sve! Od nemoralnih ponuda do uvreda. Stoga, prije nego što poželite biti top model, dvaput razmislite. A vama, koje ste već dio tog svijeta, preporučujem da svoj posao shvatite ozbiljno. No, s druge strane, uživajte u tome što radite. I naravno, nemojte ništa shvaćati previše osobno".

Komentara 16

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
16:36 05.08.2016.

Njihov izbor zanimanja. Nihov alat je njihovo tijelo, stoga požuda je razumljiva

SC
schwertransport
16:54 05.08.2016.

bas je glavata i nista posebno zgodna cak bi je stavio ispod prosjeka

NE
Neonacionalist
17:45 05.08.2016.

Gledao sam ja ( sasvim slučajno naišao ) jedno foto snimanje dviju manekenki na jednoj skrivenoj plažici pa poslje orgijice , eto šta ti je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije