'Željela sam više'

Hrvatica iz Švicarske golišavim fotografijama osvaja internetske mreže

Dragica Lovrić
Foto: Privatni album
1/14
29.11.2016.
u 12:28

Sviđaju joj se muškarci koji su inteligentni, visoki, šarmantni, jednom riječju – džentlmeni

"Rođena sam s ritmom glazbe u krvi", započinje naš razgovor Dragica Lovrić, umjetničkog imena Anna.

Ova švicarska pjevačica i model hrvatskog podrijetla odabrala je to umjetničko ime jer se ono izgovara na isti način u cijelom svijetu, a na hebrejskom znači milost i ljupkost.

I tako ljupka Anna osvaja svijet, ali i brojne obožavatelje na Facebooku i Instagramu koje ova 28-godišnjakinja u stilu mnogih poznatih žena često uveseljava golišavim fotografijama. 

Dragica Lovrić rođena je u Hrvatskoj, ali od djetinjstva živi u Zürichu. Nastupa po Europi, Americi i Aziji. 

Kaže da se ljubav prema glazbi rodila dok je bila djevojčica. 

"Htjela sam ostvariti plesnu karijeru, ali to mi nije bilo dovoljno. Željela sam više. Stajati na pozornici i svijetu predstaviti svoju glazbu jer ona je svima zajednička. Nema ničega ljepšeg nego kad neka strana osoba pjeva tvoju pjesmu. Danas mogu s ponosom reći da radim s najboljim ljudima u branši", otkriva Anna. 

Na nastupima izvodi dance, house, pop-glazbu, a njezin singl "All I do is party" službena je pjesma za istoimeni Party Label koji se svake godine održava u Aziji. 

"To je najveći Party Label u Aziji, a moja je pjesma kao himna te manifestacije putovala po svijetu i puštala se po klubovima, na TV-u i radiju. Azija je drugo po veličini glazbeno tržište svijeta i svaki umjetnik rado bi tamo imao hit. To je poput glavnog dobitka na lutriji", naglašava naša sugovornica.

Uz glazbu, bavi se i manekenstvom. 

"To je branša za sebe, moje srce kuca za glazbu, ali iskustvo s modnih pista može se koristiti i u njoj", tvrdi pjevačica. 

Godine 2012. okušala se i kao glumica u švicarskom filmu "Image Problem". Odigrala je ulogu Helvetije. 

Najveća podrška u životu su joj obitelj i menadžer. Za sebe kaže kako je ambiciozna, marljiva, sretna, vedra, srdačna, ali i tvrdoglava.

Sviđaju joj se muškarci koji su inteligentni, visoki, šarmantni, jednom riječju – džentlmeni. 

I naravno, moraju voljeti njezinog psa Nalu od kojeg se ne odvaja čak ni dok spava.

Komentara 10

Avatar Merkwürdigliebe
Merkwürdigliebe
13:22 29.11.2016.

Hrvatica u Švicarskoj pokazuje guzu, Hrvatica u Americi ne zna ispuniti formular, Hrvatica u Irskoj umorna od posla; idući tjedan očekujem naslov "5 Hrvatica promjenilo žarulju"!

DU
Deleted user
13:00 29.11.2016.

Slažem se... Koliko košta ova roba? To je mjerodavno pitanje. Opis muškarca koji je tamo naveden nema smisla ako je lova u pitanju.

GA
Gastarbeiter2
13:06 29.11.2016.

Nikad čuo za nju u Švicarskoj...no Name...absolutna nepoznanica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije