Ana Galović

'Sreća da u moju obitelj nije ušao netko slovačke nacionalnosti'

Ana Galović
Matej Pavelić
04.08.2017.
u 09:36

Današnja gošća Moje Hrvatske dolazi iz Slovačke, države u kojoj trenutačno postoje samo četiri hrvatska sela. O sreći, životu izvan domovine i brojnim izazovima naših ljudi, više doznajte u videointervjuu

Komentara 6

ST
Stormbringer
09:37 05.08.2017.

Žena je ponosna na svoje hrvatsko porijeklo i ovo što je u naslovu rekla je uz smijeh i šalu, a ova zlonamjerna "novinarka" (vjerojatno FF) je odmah to stavila u naslov. Posebno je zanimljiv kraj intervjua kad se ova "novinarka" čudi što je gospođa rekla da je čvrsta i ponosna što je Hrvatica. Pa ipak su to ljudi koji su 500 godina zadržali svoj jezik i običaje. Pitnje je do kada ćemo mi proizvoditi ovakve "novinare". Kao da je je šešelj obrazovao.

VL
????
07:50 05.08.2017.

Iz Gradišća je ispuzala, kaj ćete joj sad natovariti govor mržnje? A Srbin u Hrvatskoj kad čuva svoju baštinu onda je to nešto normalno, ali Hrvati u austrijskom, mađarskom i slovačkom Gradišću kad to rade su ispuzali iz kamena?

ST
stomiovotreba
12:56 04.08.2017.

Nevjerovatno, ispod kojeg kamena je ova ispuzala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije