Veliki izvještaj

Nezaboravan dan za Hrvate u Chicagu. Taj duh morate doživjeti!

Foto: Screenshot
1/5
16.07.2018.
u 00:00

Naša dopisnica Maria Dugandžić Pašić donosi zanimljive razgovore i dojmove iz Hrvatskog centra u Chicagu gdje se pratilo finale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Nakon nekoliko minuta ovih videopriloga shvatit ćete zašto je hrvatska dijaspora posebna!

U trećem po veličini gradu Sjedinjenih Američkih Država živi gotovo tri milijuna stanovnika. Petina društva su useljenici, čak 544 tisuće. Tri hrvatske župe, četiri radijske postaje, dva nogometna kluba, Meštrovićevi Indijanci, jedan Kulturni centar i bezbroj neispričanih sudbina. To je Chicago – vjetroviti grad sa 150 tisuća Hrvata.

Ante Jurić iz Šibenika kaže da su vatreni odradili lavovsku borbu u Moskvi. Otkriva i da su danas svi Hrvati, pa i Amerikanci...

"Pehar nam ništa ne znači jer on ne može zamijeniti dobru igru"

Hrvatski kulturni centar u Chicagu bio je ispunjen do posljednjeg mjesta

Prvi pogodak za Hrvatsku

Nekoliko zanimljivih razgovora koji će vam pokazati što je to hrvatska dijaspora

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije