Rekord za rekordom

Godina u znaku iseljeništva. Ovih pet članaka najviše ste čitali u 2016.

Večernji list
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
31.12.2016.
u 11:00

Priče s Moje Hrvatske svakodnevno su jedne od najčitanijih u Večernji list grupi. Često su naše teme dio tiskanog izdanja Večernjeg lista koje izlazi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te inozemstvu

Moja Hrvatska krenula je s radom 22. ožujka 2016. U prvoj godini objavili smo 780 članaka, a posjetilo nas je ukupno 1,6 milijuna jedinstvenih korisnika. 

Do 31. prosinca 2016. možemo se pohvaliti i s 8,8 milijuna pregleda stranica te s preko 60 dopisnika iz cijelog svijeta koji su "prošli" kroz našu redakciju.

A kako je projekt krenuo? Neočekivano! Već smo u prvom mjesecu rada srušili sve digitalne rekorde...

Sredinom svibnja smo drugi put u samo godinu dana posjetili hrvatsku zajednicu u Chicagu, i brojne naše iseljenike u državi Ohio. Tamošnjim Hrvatima predstavili smo svoj iseljenički dokumentarni film i mini seriju, a našu turneju mogli ste pratiti i u posebnim Večernjakovim specijalima...

Najposjećeniji mjesec bio nam je rujan i tad smo imali 351.586 jedinstvenih posjetitelja.

U studenom smo srušili još jedan rekord. Upisali smo 1,4 milijuna pregleda stranica.

Priče s Moje Hrvatske svakodnevno su jedne od najčitanijih u Večernji list grupi. Često su naše teme dio tiskanog izdanja Večernjeg lista koje izlazi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te inozemstvu.

Ovih pet članaka najviše ste čitali u 2016. godini

1. Gastarbajteri se vraćaju kući: Ovdje je Amerika, samo puno naših ljudi to još ne vidi – 93.248 pregleda
2. Razočarani gastarbajteri: Dok sam radio u Njemačkoj, bio sam dužan svima – 71.874 pregleda
3. Američki Hrvati kupili kuću na kredit: Stavili smo si omču oko vrata! – 71.353 pregleda
4. Jedna zraka sunca više ne sije na Zrinjevcu – 71.282 pregleda
5. Hrvatica u Chicagu: Bilo mi je nelagodno kad je svatko platio svoj dio večere – 62.029 pregleda

Moja Hrvatska svim svojim čitateljima, dopisnicima i partnerima želi sve najbolje u 2017. godini.

 

* Google Analytics

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:49 31.12.2016.

da, ali velik broj nas iz inosemstva prestravljeni smo krivim slikama koje vasi neuki kvazidopisnici stvaraju u ocima Hrvata u Hrvatskoj. Pogotovo mislim na clanak "Hrvatica u Chicagu..." i slicne neistine.

TO
tolitol
12:52 31.12.2016.

Nakon što ste godinama iz tjedna u tjedan na istaknutim mjestima na vašem matičnom portalu objavljivali bombastična facebook izvješća naših novopečenih iseljenika u stilu, "evo me, stigao sam i berem eure ovdje s drveća" prerasli ste ove godine konačno u portal. Čestitke! Doista jedinstven portal kakvog vaš vlasnik "Adria Media Group" nema u svojoj matičnoj zemlji Srbiji. Pitam li se, pitam, zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije