Rekord za rekordom
Povratak na članak

Godina u znaku iseljeništva. Ovih pet članaka najviše ste čitali u 2016.

Priče s Moje Hrvatske svakodnevno su jedne od najčitanijih u Večernji list grupi. Često su naše teme dio tiskanog izdanja Večernjeg lista koje izlazi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te inozemstvu

Komentari 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:49 31.12.2016.

da, ali velik broj nas iz inosemstva prestravljeni smo krivim slikama koje vasi neuki kvazidopisnici stvaraju u ocima Hrvata u Hrvatskoj. Pogotovo mislim na clanak "Hrvatica u Chicagu..." i slicne neistine.

VL
TO
tolitol
12:52 31.12.2016.

Nakon što ste godinama iz tjedna u tjedan na istaknutim mjestima na vašem matičnom portalu objavljivali bombastična facebook izvješća naših novopečenih iseljenika u stilu, "evo me, stigao sam i berem eure ovdje s drveća" prerasli ste ove godine konačno u portal. Čestitke! Doista jedinstven portal kakvog vaš vlasnik "Adria Media Group" nema u svojoj matičnoj zemlji Srbiji. Pitam li se, pitam, zašto?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.