Autor Hrvat iz Australije

U izradi Facebook za hrvatsku dijasporu

Foto: PR
U izradi Facebook za hrvatsku dijasporu
12.08.2019.
u 10:07
Online zajednica potaknut će i druge poduzetnike u smjeru razvoja novih ideja koje bi još bolje povezivale kako Hrvate tako i ljubitelje Lijepe Naše
Pogledaj originalni članak

Društveni mediji i internetske mreže imaju sve veću ulogu kako u životu pojedinaca tako i u djelovanju društva u cjelini. Svima su poznate društvene mreže poput Facebooka i Twittera, no u njima se teško snalazi, a postoje i problemi sa sigurnošću i načinima korištenja privatnih podataka, javlja Croatiaweek.com.

Tako sve veći broj timova koji razvijaju internetske platforme smatra kako je budućnost ne u velikim, sveobuhvatnim društvenim mrežama nego u manjim, specijaliziranim internetskim platformama.

Na tom tragu je i Nik Kraljević iz Australije i njegova tvrtka Kraljevic Tehnology koja trenutačno razvija internetsku platformu namijenjenu prvenstveno povezivanju svih zainteresiranih za Hrvatsku, Hrvate i hrvatsku dijasporu. "Croatian Diaspora Online Community" trenutačno napreduje prema beta fazi.

Govoreći o svome iskustvu rada na "Croatian Diaspora Online Community", Kraljević ističe kako mu stalno padaju na pamet dobre ideje u smjeru ohrabrivanja dijaspore na povratak u Hrvatsku. Isto tako, online zajednica potaknut će i druge poduzetnike u smjeru razvoja novih ideja koje bi još bolje povezivale kako Hrvate tako i ljubitelje Lijepe Naše.

Beta nove društvene mreže trebala bi se pojaviti u sljedećih nekoliko mjeseci. Tvrtka Kraljevic Tehnology već je napravila aplikaciju za hrvatske stikere (naljepnice) namijenjenu društvenim mrežama pod imenom "Lijepa Naša".

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.