Otvorene nominacije

'Utjecajne hrvatske žene ključ su razvoja i brend društva'

Foto: Mreža hrvatskih žena
'Utjecajne hrvatske žene ključ su razvoja i brend društva'
28.09.2017.
u 09:05
Mreža hrvatskih žena platforma je koja pomaže pri napredovanju i osnaživanju žena. Prepoznaje i povezuje ugledne pripadnice ljepšeg spola hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihova potencijala
Pogledaj originalni članak

Mreža hrvatskih žena treću godinu objavljuje nominacije za nagrade "Utjecajne hrvatske žene" i "Buduće liderice".

Priznanja su utemeljena kako bi ukazala na angažirane, inovativne i utjecajne žene hrvatskoga podrijetla u domovini i iseljeništvu. 

Nagrada "Buduće liderice" odaje priznanje djevojkama u dobi od 16 do 20 godina. Najboljima pružamo mogućnost suradnje s iskusnom mentoricom Mreže u razvoju njihovih budućih projekata.

"Utjecajne hrvatske žene ključ su razvoja i brend društva. Cilj nam je ukazati na njihov važan doprinos, a naša je misija nadahnuti i podići svijest o istaknutim hrvatskim pripadnicama ljepšeg spola koje djeluju u akademskoj zajednici, poduzetništvu, znanosti, kulturi, oružanim snagama i vjerskim institucijama", rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrade Utjecajne hrvatske žene.

Obrazac za nominacije dostupan je do 27. listopada 2017. godine na ovom linku.

Nakon cjelodnevne konferencije Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!, u četvrtak 8. ožujka 2018. godine održat će se dodjela nagrada na svečanoj večeri prigodom obilježavanja Međunarodnog dana žena.

Protekle dvije godine nagradili smo pedeset žena iz domovine i hrvatskih zajednica od Australije, Austrije, Kanade, Njemačke, Italije, Južne Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mreža hrvatskih žena je platforma koja pomaže pri napredovanju i osnaživanju žena. Prepoznaje i povezuje ugledne pripadnice ljepšeg spola hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihova potencijala.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.