VIDEO

Pogledajte nastup Josipe Lisac u Chicagu

Foto: Iva Lugarić
Josipa Lisac
Foto: Iva Lugarić
Josipa Lisac
Foto: Iva Lugarić
Josipa Lisac
29.09.2017.
u 13:33
Izvedene su neke nove pjesme, no i već poznati klasici "Magla", "O jednoj mladosti", "Danas sam luda". Između uspješnica, Josipa je rado s publikom dijelila svoja iskustva i razmišljanja te tako otkrila dio sebe
Pogledaj originalni članak

U organizaciji CroExpoa, Thalia Hall u Chicagu ovaj tjedan ugostila je jednu od najvećih hrvatskih glazbenih diva – Josipu Lisac.

Koncert je to koji su s nestrpljenjem očekivali svi glazbeni sladokusci, a da Josipa Lisac s razlogom nosi titulu kraljice hrvatske estrade, uvjerili su se mnogi koji su te večeri uživali u njezinu virtuoznom glasu. 

Izvedene su neke nove pjesme, no i već poznati klasici "Magla", "O jednoj mladosti", "Danas sam luda". Između uspješnica, Josipa je rado s publikom dijelila svoja iskustva i razmišljanja te tako otkrila dio sebe.

"Stvorit će se neka nova prijateljstva", rekla je na početku koncerta.

Josipa Lisac svojedobno je živjela u Sjedinjenim Američkim Državama, ovdje je nastupala i snimila album u Studiju 55 Richarda Perryja u Los Angelesu.

U Hrvatsku je svojim albumom "Made in U.S.A" prvi put donijela "mastering", kao i disko-pjesmu "Ti si genije", no tada je na domaćoj glazbenoj sceni zavladao "novi val", ponešto drukčiji glazbeni smjer.

Na njezinoj američkoj turneji pridružili su joj se poznati glazbenici: gitara – Davor Doležal, truba – Josip Grah, bas – Davor Črnigoj, klavijature – Gojko Tomljanović i na bubnjevima Borna Šercar.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.