Malonogometni turnir

'Vidjela se prilična razlika između bečke i hrvatske igre'

SK Cro Vienna
Foto: SK Cro Vienna
1/3
23.02.2017.
u 09:09

Na natjecanju je sudjelovalo čak 40 momčadi iz Austrije, Hrvatske, BiH, Njemačke, Mađarske i Slovačke, i to u konkurenciji djece, mladeži i veterana

Dok naši ljudi marljivo glasaju za SK Cro Viennu iz Beča u nadmetanju za "Večernjakovu domovnicu", čelništvo ovog uspješnog hrvatskog kluba koji se u Austriji natječe u bečkoj Oberligi, neumorno radi na okupljanju mladih talentiranih nogometaša, a od prošle godine i nogometašica. 

Potvrda je tog impresivnog angažmana klupskih entuzijasta već tradicionalni međunarodni malonogometni turnir, održan 11. put u bečkoj dvorani Alterlaa.

>> Osječanka u Beču: Buduće generacije trebamo poštedjeti ratnih prizora

Na natjecanju je sudjelovalo čak 40 momčadi iz Austrije, Hrvatske, BiH, Njemačke, Mađarske i Slovačke, i to u konkurenciji djece, mladeži i veterana.

"Bilo je fenomenalno, dječji nogomet je fantastičan. Vidjela se prilična razlika između bečke i hrvatske igre. No, ono što nas posebno veseli jest da stalno raste zanimanje za ovaj turnir i imamo sve više sudionika iz brojnih europskih zemalja, pa natjecanje s pravom nosi naziv međunarodnog turnira", rekla je Ruža Stjepanović, glavna tajnica i voditeljica administracije SK Cro Vienne.

A prva tri najbolje plasirana seniora nogometnog kluba su: Fileo, Krajina i Tomislav.

Sudjelovanje na ovom turniru bilo je izvrsno iskustvo kako za "limače" svih uzrasta tako i za nogometne entuzijaste u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Stoga je i organizator ovog hvalevrijednog međunarodnog malonogometnog turnira SK Cro Vienna, na čelu s predsjednikom kluba Matom Stojanovićem, sportskim direktorom Andrijom Bubalovićem i tajnicom Ružom Stjepanović, dobio mnoštvo pohvala sa svih strana. 

Brojni su roditelji presretni i zadovoljni gledali svoju djecu kojima je turnir bio pravi poticaj za daljnje uspjehe, i to ne samo u sportu nego i u životu.

>> 'Hrvatska mora pokrenuti reforme, a uspjeh Plenkovićeve Vlade ovisit će o tome hoće li uspjeti pomiriti prošlost, sadašnjost i budućnost'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije