VEČERNJAKOVA DOMOVNICA
Povratak na članak

Zlatko Dalić najpopularniji Hrvat među iseljenicima

Trinaesta po redu Večernjakova domovnica okupila je oko 500 uzvanika iz cijele Europe, a bili su prisutni i brojni gosti iz Hrvatske poput Milijana Brkića i nuncija Nikole Eterovića.

Komentari 1

Avatar Ivan Ivic
Ivan Ivic
02:47 24.03.2019.

Bravo, odličan članak. Navedeno je ono najvažnije iz ovog grandioznog događaja koji godinama okuplja hrvatsko iseljeništvo. Teško je u jednom ovakvom prilogu navesti sve pojedinosti, ali najvažniji detalji su tu. Sljedećih dana, kad se slegnu dojmovi bit će još zanimljivog materijala. Po mom mišljenju, najveća vrijednost Domovnice je u tome da ekipa koja to vodi i priprema “iskopa” neke Hrvate koji su vrlo uspješni, a potpuno su nepoznati za hrvatsku javnost u domovini. Svake godine isplivaju neke nove operne pjevačice, glumci, sportaši, režiseri... i pokazuju koliko je jaka i povezana globalna Hrvatska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.