Chicago
Povratak na članak

Žele uspjeti u nečemu što mnogima nije pošlo za rukom – povezivanju iseljene i domovinske Hrvatske

Ovogodišnja manifestacija prvi put će nuditi i startup showcase, čiji je cilj okupiti kreativne poduzetnike da predstave svoje ideje sudionicima konferencije

Komentari 1

BL
blagoje58
15:51 02.04.2017.

Domovinska Hrvatska se uvijek prisjeti one iseljene kada treba izmusti koji dolar ili euro. Domovinska Hrvatsko, otjerala si svoje ljude, tjeraš ih još uvijek, nauči zarađivati sama svoje novce. Ja sam za sinergiju domovinske i iseljene Hrvatske, ali ne samo kada treba izmusti pare, a potom ismijati i otjerati nekoga tko je odlučio investirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.