Tomislav Krolo
Povratak na članak

Borba iseljene Hrvatske ne smije biti zaboravljena

Hrvatskoj javnosti treba reći istinito i znanstveno potkrijepljeno o tome što su sve hrvatski politički emigranti u razdoblju poslije Drugoga svjetskog rata pa do stvaranja neovisne Hrvatske pridonijeli za slobodu svoga naroda

Komentari 2

BR
BrkX
11:25 25.01.2018.

Ustaska se banda vratila i pokrala sve sto se napravilo od kad ih je Tito otjerao.

VL
Avatar Ronin
Ronin
17:48 24.01.2018.

Knjiga "Tomislav Krolo: Hrvatski politički emigrant 1941. – 1991." Knjiga ima krivi naslov. Trebala se zvati Knjiga "Tomislav Krolo: Hrvatski politički emigrant 1945. – 1991." Naučno je dokazano da su Hrvatsku najviše uništili pripadnicu Ustaške emigracije. Hvala vam najljepša na na uništavanju HR uz pomoć domaćih prodanih politićara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.