sa suzama i ponosom
Povratak na članak

Tisuće kanadskih Hrvata dočekalo branitelje i gradonačelnika Penavu

“Sudjelovanje u glazbenoj-scenskoj produkciji 'Bitka ta Vukovar' i druženje s herojima obrane grada članovi našeg društva nikada neće zaboraviti”, ističe predsjednica folklorne grupe Kralj Zvonimir iz Norvala, Zrinka Burić

Komentari 2

Avatar Ronin
Ronin
18:26 15.12.2017.

Netko bi ovima u Kanadi trebao reći da je drugi svjetski rat završio i da su Pavelić sa svojim ustašama i kolegama fašistima i nacistima izgubili i da službena HR zastava ima grb koji počinje sa crvenim poljem.

VL
DU
Deleted user
23:08 15.12.2017.

uvik ista pisma..kad pokradu i potrose..i kad im triba lova..razlete se na sve strane svita..torbarit..a zapravo..j.ebe se njih za hrvate vanka..lova..samo lova..to je njihov bog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.