Dan otvorenih vrata
Povratak na članak

Stier: Naše iseljeništvo dalo je velik doprinos slobodi Republike Hrvatske

Aktualni ministar vanjskih i europskih poslova prvi put je došao u Hrvatsku iz Argentine 1990. upravo u sklopu programa Hrvatske matice iseljenika, zahvaljujući stipendiji koju je u Argentinu donio tadašnji ministar useljeništva Gojko Šušak

Komentari 8

DU
Deleted user
21:22 23.01.2018.

Pa to je samo na papiru a u stvarnosti sasvim drugo ispred vrata pise demokracija ,a iza vrata biokracija,mene bolje da me niste oslobadjali ja sam i prije bio slobodan i veseo covjek sada sam zarobljen i tuzan jedinanada mii je zivi -zid kojice ojacat i sve vas pomesti

VL
SU
supertonkica
15:02 09.06.2017.

Mi smo imali slobodu i za vreme Jugoslavije.Za mene je najveća sloboda bilo radničko samoupravljanje siguran posao i plača.Emigracija je samo napravila sranje sa svojim provokacijama te ustašovanjem i četnikovanjem.Vi samo budite tamo gdje jeste.Niti vas je ko tjerao niti vas ko zove.

VL
Avatar stef99
stef99
13:40 11.04.2018.

Je dali su veliki doprinos u gradnji koncentacionih logora širom Rvacke, a najpoznatiji je onaj kod Jasenovca, gdje likvidirano preko sto tisuća nedužnih ljudi, a ti isti su 45' god. ko' zdepi nečiste savjesti pobjegli glavom bez obzira i sakrilili se u južnoameričkim vukohebinama, .... SFSN ....... ba.

VL
Avatar stef99
stef99
13:42 11.04.2018.

Bravo SUPERTONKICA, tak' je ....... SFSN .....

VL
MI
miso
10:48 25.04.2017.

"Stier: Naše iseljeništvo dalo je velik doprinos slobodi Republike Hrvatske". ... Republika Hrvatska nikad nije bila manje slobodna nego danas! Postala je rob stranaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.