Meeting G2
Povratak na članak

Povratnici žele bolju poslovnu Hrvatsku: Imamo veliki potencijal i bogate resurse

Na prošlogodišnjem susretu okupili su 200 sudionika iz 18 zemalja svijeta

Komentari 3

Avatar anlaser
anlaser
07:17 09.09.2016.

I mi bi hrvatsku bolju za život a ne samo za političare ali ništa od toga. Ova zemlja je toliko korumpirana i ograničena lažnim gispodarstvenicima , nesposobnim političarima da se uopće ne nazire svjetlo.

VL
Avatar 2222
2222
17:44 09.09.2016.

Vec smo pokusali prije 10 godina i sta ostali smo bez podrske a localna uprava nas potjerala namecuci izmisljene poreze.Gospodo ne vidim promjena ni ovaj put.Boze daj da uspije ali vidjet cemo kako kad Beljak kaze da ne priznaje dijasporu i neda im u Hrvatsku da ulazu,zar je on hrvatska nada????

VL
Avatar iracionalna.olovka
iracionalna.olovka
04:15 09.09.2016.

U Hrvatskoj tave s teflonom ne funkcioniraju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.