Croatian Cup
Povratak na članak

Doznajte zašto nogomet postaje sve popularniji u Americi i Kanadi

Najvažnija sporedna stvar na svijetu u Sjedinjenim Američkim Državama krčila je svoj put polako jer je često bila potiskivana u stranu zbog drugih popularnih sportova. Čekalo se na priliku i trenutak

Komentari 2

HA
hammer95
13:45 02.08.2017.

Lijepo je da Hrvatska Bratska Zajednica ukljucuje nogomet u svoj bogati program. Clanak ipak moze navesti na pogresno misljenje da se nogomet u Sjevernoj Americi nije igrao do ovih dana. Htio bih spomenuti da najstariji nogometni klub u Sjevernoj Americi su Hrvatski Orlovi iz Millwaukee od 1922. godine, a Hrvatski Nacionalni Nogometni Savez Kanade i SAD je osnovan davne 1963. godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.