Veliko slavlje
Povratak na članak

Ovako izgleda hrvatsko vjenčanje u Kanadi

Roberta Plantić i Ante Skoko poznati su u hrvatskoj zajednici po svome radu, ali i šire kao predani aktivisti u katoličkoj organizaciji mladih Torontske nadbiskupije. Kako je Ante slavio svoj imendan, upriličila su se dva slavlja, ono imendansko i svadbeno

Komentari 6

KA
Kameni
11:28 25.06.2017.

Puno pozdrava don Stojicu, i moja majka je iz familije Stojica, kcerka Jovana Stojica Mitrovog iz Gubina pored Livna.

VL
NA
narod1
22:35 26.06.2017.

od ovih petoro hrvatina na slici najmanje dvojica su potencijalni udbaši iliti doušnici. Takva nam je bila statistika, nema razloga da bi sada bilo drugačije.

VL
Avatar salko1951
salko1951
11:05 24.06.2017.

Oni žive u 1941.godini.

VL
DU
Deleted user
14:21 24.06.2017.

ahahaaa, tako izgleda ustasko vjencanje u kanadi, a inace, sto se sad ne vrate,sve prodaju tamo sto imaju, odreknu se kanadskog drzavljanstva i sto se ne vjencaju u hrvatskoj I ostalnu za stalno zivjeti. ahahahaaaaa, hoce evo samo sto nisu, nebi ih sa puskom natjero da se vrate u hrvatsku. oni su ko I Simunic, za dom spremni ali iz Australije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.