Dobiva pomoć i radi na crno
Povratak na članak

Odlaze raditi u Njemačku pa traže socijalnu pomoć: Ako lažete, bit ćete uhvaćeni

Tako je jedan od korisnika koji se još "nije snašao" za socijalnu pomoć napisao: "Koji posao u Njemačkoj treba naći i na njemu marljivo raditi kako bih za nekoliko godina tog mukotrpnog rada i vremenskog odricanja imao pravo na socijalnu pomoć?"

Komentari 4

Avatar kvasac60
kvasac60
11:16 12.04.2018.

Lukavi Balkanci ,ali kad tad će nadrapati.

VL
ŠO
šolman
11:22 12.04.2018.

Nadam se da hoće, dosta je balkanskog primitivizma i bezobrazluka.

VL
Avatar ivan0408
ivan0408
22:48 12.04.2018.

Hrvati su uhljebi i vecina bi htjeli biti na socijali. U Hrvatskoj ima 300,000 uhljeba joji zive na racun Hrvatskog proracuna i ako lazu nece biti uhvaceni za razliku od Njemacke.

VL
DE
Depresito
09:53 19.04.2018.

Ovaj Stjepan B. je lik koji mrzi sve sto dolazi u Njemacku (nekad su takve zvali jugosvabama). Taj se namlatio para od ljudi i sad pametuje po internetu i iznosi lazi. Od svih stranaca narodi sa poducja balkana najmanje koristee socijalu al bitno je kenjat po svojima. Rumunji,Bugari,Turci u prosjeku su veci trazitelji socijale al jbga Stjepko se voli reklamirat pa treba izmisljat price, sto ne napise da uzima stotine eura za oglasavanje na fb starnicama za besplatnu pomoc ljudima koji dolaze u Svabiju? Jugosvabe su uvijek bile najgore Svabe :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.