PRIJATELJSKI ODNOSI
Povratak na članak

Veleposlanik Mesić uručio vjerodajnice predsjednici Malte Coleiro Preca

Predsjednica Coleiro Preca izrazila je dobrodošlicu veleposlaniku Mesiću, naglasila iznimno prijateljske odnose Malte i Hrvatske te istaknula područja u kojima se suradnja može produbiti, poput zajedničkog nastupa na turističkoj platformi mediteranskih zemalja

Komentari 1

IV
ivanh4
11:54 19.12.2017.

Ma bravo! Tako to radi naša ,provjerena ,mlada Kumrovečka škola. Bravo Mesiću, bravo UDBA-šiću, ma bravo Hrvatska, što više tako mladih domoljubnih komunista, i naravno verodostojno. Banditu, ništa nisi bolji od ,naše uzdanice Jace, koja se verodostojno slikala na knjižici, ali ti skote skorojevićki, nisi se još uvek prodao za fotografiju. Pa kako nas više, a mislim na nas Hrvatice i Hrvate nije SRAM, pa mi tu izdajničku , krvničku mesiju, sami sebi biramo. Neka smo prokleti, kada smo od pamtivijeka PROKLETI! Nismo niti zaslužili ništa bolje, nego svoje krvnike, koje sami sebi biramo. E moj izgubljeni narode!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.