Prikupljeno 140 tisuća dolara
Povratak na članak

Hrvati u Kanadi pozorno slušali predsjednicu, a ona im poručila: Domovina nikad nije bila pregažena!

Naglasila je da moramo zadržati naše mlade kod kuće, jer oni su vjera u Hrvatsku, vjera u budućnost

Komentari 17

DO
dobar
14:34 24.11.2016.

Koliko lazi u ovom clanku pa ako su bili tu gospodarstvenici i privrednici pa onda od 950 nazocnoh skupl;jene su mrvice za vodotoranj a to je ujedno i poruka da proslo je vrijeme obilnog darivanja a na kraju za hvalu te prozovu fasistom ustasom. Zasto nesto uljepsavati u clanku kad to nije tako , predsjednica nema ama bas nikakovih rezultata iza sebe koliko dugo je na vlasti ima jedino sto je primila crnomantijase iz Jasenovca koji su je hranili notornim lazima a ona se sa njima triput ljubakala. Domoljubni Hrvati ohladili su se na politicke floskule jer dali su veliki obol odbrani HYrvatske a poslije za hvalu prozvani neprijateljskom emigracijom i ustasama fasistima, jer dobar dio tog novca nije stigao u Hrvatsku nego se zaljijepio mnogima za prste kako onima koji su prikupljali tako i politicarima koji su obnasali neke duznosti. Predsjednice pokazite rezultate predsjednikovanja u izbornoj kampanji ste lupala stalno sakom o stol a gdje je sad ta saka mozda vas boli od prijasnjeg lupanja . Glupost do gluposti da li jos ima naivnih da povjeruju bilo kojem poliyticaru u Hrvatskoj.

VL
KR
krizevcifranc
10:06 24.11.2016.

Koji naivci samo dajte lovu kradezenjarama da je jame, a inače koja glupost govorit onima koji su zbrisali iz domovine iz ko zna kojeg razloga recima da mladi iz Slavonije ne odlaze za boljim životom. Koji cinizam pa oni se brinu tako da daju koji dolar ali im nije ni na kraj pameti vratiti se u ovu kaljužu a kamoli da im se djaca vrate, jedino kao turisti ili penziči.

VL
PA
Pajdo
20:03 24.11.2016.

Da od ucili se zivjet sa pametnjakovicama pa ostajemo u Kanadi do daljnjega.

VL
KA
Kakaric
13:51 23.06.2017.

Ovdje moram skrenuti pozornost suborcima da se ne izlažu nepotrebnim ismijavanju ponižavanju. TEMELJNO PITANJE JE: Tko je dostojan da uniđe pod krov njen? Prije od prilike godinu i pol prijavio sam manju grupu građana i sebe osobno, za susret ssret s gospođom predsjednicom. Prema naputku ureda predsjednice dostavio sam i potrebne podatke za prijavljene posjetitelje. U dopisu sam posebno naznačio da se radi o RATNIM PIROTEHNIČARIMA RH,. Trojica su tijekom Domovinskog rata teško ranjeni. U grupi je bila prijavljena i supruga poginulog. Tema razgovora Neriješena statusna i druga pitanja RATNIH PIROTEHNIČARA vidjeti u kojoj mjeri i na koji način se gospođa predsjednica može uključiti u rješavanje te problematika iz razloga jer je Do danas nismo primljeni. Ne sam o da nismo da nismo primljeni, nego godinu i pol nismo dobili odgovor zbog čega nas gospođa predsjednica ne želi primiti. Time što nismo dobili odgovor stavljeni smo u krajnje ponižavajuć i diskriminirajuć položaj. Ako su za gospođu predsjednicu svi branitelji i građani jednaki i ravnopravni, onda je barem ( ako nas nije htjela primit) trebala odgovoriti zašto smatra da nismo dostojni njenog vremena i truda. To su i temeljne norme neke pristojne komunikacije. MOLIM VAS SAGLEDAJMO ČINJENICE : - Dao sam svoj glas gospođi Kitarović i uvjeravao suborce da neke stvari moramo zaboraviti. Uz to gospođa je u svojoj izbornoj kampanji tvrdila da: - neće dijeliti branitelje i RVI niti po jednoj osnovi; -

VL
KA
Kakaric
13:54 23.06.2017.

TAVAK MOG KOMENTARA - Dao sam svoj glas gospođi Kitarović i uvjeravao suborce da neke stvari moramo zaboraviti. Uz to gospođa je u svojoj izbornoj kampanji tvrdila da: - neće dijeliti branitelje i RVI niti po jednoj osnovi; - danovi; - da će raditi na dobrobit Hrvatske i cjelokupnog hrvatskog naroda , te napretku države; Iako su me su me suborci upozoravali na " RATNI PUT GOSPOĐE KITAROVIĆ" , ponavljam - tvrdio sam da neke stvari treba zaboraviti Ali tu je očito bila greška, i ja i RATNI PIROTEHNIČARI RH ponovno smo obmanuti. - Ja 1990. dajem tada cjelokupnu obiteljsku ušteđevinu za kupnju naoružanja (tadašnjih 38.000,00 DM) i aktivno se uključujem u obranu domovine. - Iako sam u prvoj polovini 1991. bio teže ranjen ostajem u borbenom sektoru do kraja Domovinskog rata; - Tijekom Domovinskog rata uz svoje redovne zadaće pokrećem i cijeli niz projekata na koje Hrvatska država i Hrvatski narod mogu biti samo ponosni Po završetku Domovinskog rata umirovljen sam mimo svoje želje i volje; Nisam odlikovan apsolutno ni jednim Hrvatskim odličjem ( pa ni spomenicom Domovinskog rata) iz razloga jer su se za to založili pripadnici UDBA - e, i KOS -a. Danas poput zadnjeg bijednika plazim oko ureda predsjednice. Ponižavanja, omalovažavanja, vrijeđanja su neviđena. Gospođa Kolinda Grabar Kitarović 1990. odlazi na studij u SAD a danas je "UGLEDNICA" Danas kao predsjednica i vrhovni zapovjednik OS RH smatram da ne bi smjela raditi ovakve situacije te na ovaj način

VL
DU
dugi
23:06 23.11.2016.

"Svaku riječ dvorana je slušala bez daha", pa naravno, jer DVORANA ne dise. Samo GRADJEVINE disu. Kakve sve floskule podnosi ovaj listic, a mi zajedno s njime.

VL
JM
jezero-matica
22:44 23.11.2016.

Presjednice manje folklora, a više državotvornosti!

VL
M3
Miške 3
06:21 24.11.2016.

Od ove slike mi se povraća. Vrhunac kiča i primitivizma.

VL
DU
Deleted user
02:43 24.11.2016.

Whatever,,,

VL
M3
Miške 3
06:20 24.11.2016.

Kome ona to išla polagati račun ? Katastrofa od predsjednice.

VL
IP
Ivan Pavao III
11:19 24.11.2016.

Autorica gornjeg teksta nam, nažalost, nije napisala da li im je možda predsjednica nešto slično izjavila kao 10 ili 11 travnja o.g., kad je izjavila: "NDH bila najmanje neovisna, da su ustaše bili zločinci, a da su hrvati antifašisti i na pravoj strani istorije". Nazdravlje!

VL
MI
mirkomirko3
01:54 24.11.2016.

Sigurno ju vole svi iskreni Hrvati, jer je pametna i zna drzavnicki govoriti!

VL
HL
HV_LAKI102
22:16 23.11.2016.

Mislim da bi svaki Hrvat bio presretan da nam Kolinda ostane dozivotna predsjednica.....nasa Kraljica!

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
21:48 23.11.2016.

Vole je Hrvati gdje se god pojavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.