Poziv na promjene
Povratak na članak

Hrvati u Demokratskoj stranci zabrinuti za vanjsku politiku nakon pobjede Trumpa

Rukavina je atmosferu u Javits centru u New Yorku gdje je Hillary Clinton pripremala pobjedničko slavlje opisao kao "trezvenu"

Komentari 5

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
07:21 10.11.2016.

Da čitatelji bolje razumiju o kome se radi. Ti Hrvati u DS da su kojim slučajem u RH bili bi u HNSu.

VL
BU
budagigo
23:53 09.11.2016.

Sigurno su se zapitali:"a kaj bu ve znami"?

VL
Avatar babas
babas
12:11 18.11.2016.

Slabi su ti hrvatski Demokrati u SADu,izgubiše izbore,trebalo bi im poslati pojačanje iz Hrvatske sa kartom u jednom smjeru. Bar antifa imamo na bacanje,Zoran Pusić,Zoran Milanović,Markovina,Stazić,Vesna Pusić,Teršelićka i još stotine tisuća sljedbenika uputiti na američki front.

VL
IH
iron.hide.54966
07:41 10.11.2016.

Moš mislit kak su zabrinuti, isto ko i u hrvatskoj... samo pune slijepim ovcama glave sa glupostima jer znaju da ih slijede.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.