Claudia Stahl
Povratak na članak

Njemica napisala knjigu o Alojziju Stepincu: Jedan od njegovih liječnika bio je iz Freiburga

Djelo je napisano na osnovi autentičnih izvora, a ono što plijeni pozornost jest svakako autoričino istraživanje o bl. Stepincu u arhivima njemačkih (nad)biskupija u Berlinu, Freiburgu, Münchenu i Speyeru

Komentari 10

MI
Mimizo
07:22 02.03.2018.

zašto admin ne briše ove komentare koji vrjeđaju Hrvatskog Blaženika a time i Hrvatski narod i državu

VL
Avatar Ivan Ivic
Ivan Ivic
00:48 02.03.2018.

Autor je propustio spomenuti da se bista pok. kardinala Stepinca nalazi u velikoj crkvi Herz Jesu u Freiburgu. Najzaslužniji za njeno postavljanje su pok. kardinal Kuharić, ministar Biškupić te nedavno preminuli hrvatski domoljub Stjepan Vuković - Ićko. Srdačan pozdrav iz Švicarske!

VL
MI
Mimizo
07:19 02.03.2018.

Blaženi Alojzije Stepinac će uskoro biti proglašen SVECEM unatoć silnioj višegodišnjoj anti Hrvatskoj propagandi i lažima onih kiji ne mogu smisliti Hrvatsku državu i njeno postojanje na kraju uvijek pobjedi istina ma koliko dugo vremena prošlo

VL
BR
brzzzy
21:54 01.03.2018.

Jadnici...

VL
Avatar Ronin
Ronin
17:41 01.03.2018.

Da li je ta Njemica svjesna da je taj "blaženi" bio ustaški vikar u fašističkoj tvorevini zvanoj NDH i bio odmah do Pavelića? Zna li ona da je ta fašistička tvorevina imala konc. logore i rasne zakone?

VL
DU
Deleted user
16:30 01.03.2018.

bravo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.