Antonija Trupinić
Povratak na članak

'Neke žene u svijetu ne mogu voziti ni automobil, a ja upravljam zrakoplovom'

Osnivačica projekta Caroline Spivak na otvorenju skupa istaknula je kako žene treba poticati u svim područjima rada, bilo da je riječ o ekonomiji i poduzetništvu, medicini i znanosti, tehnologiji i gospodarstvu ili kulturi i umjetnosti, a posebice u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini

Komentari 2

SZ
slaven.zadravec
12:59 12.03.2018.

U katoličkoj crkvi žena ne može / ne smije obavljati svećeničku funkciju niti u najmanjem selu. To je jedina otvorena i proklamirana diskriminacija u zapadnom svijetu - dakle od toga treba početi borbu za ravnopravnost.

VL
Avatar Ivan Ivic
Ivan Ivic
21:04 12.03.2018.

Koje gluposti. Odavno nisam pročitao gluplji članak. U biti, nije glup, ovo će hrvatske porezne obveznike koštati jako puno novaca. Mi nikako da se riješimo komunističkog načina razmišljanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.