Katastrofalna situacija
Povratak na članak

Za 20 godina broj Hrvata u BiH, u odnosu na 2013., bit će upola manji

Što se pak tiče službene statistike Federalnog zavoda za ovu godinu, demografska slika prilično je loša. U gotovo svim županijama broj umrlih veći je od broja rođenih

Komentari 5

CO
Cosinus
19:06 19.06.2017.

Kokalo, neće se Hrvati iz BiH više doseljavati u HR. Ako već idu dalje onda će u Njemačku. E sada, tko će se doseliti u HR, to ćemo još vidjeti. Možda Bošnjaci ili Srbi.

VL
NE
Neonacionalist
05:20 20.06.2017.

Ne samo da će se u BIH do sredine ovog stoljeca vjerovatno broj Hrvata prepoloviti ako se nastave negativni trendovi nego će se i u samoj Hrvatskoj broj Hrvata znatno smanjiti možda čak i prepoloviti sa sve većim udjelom staračkogg stanovništva a to će zapravo značiti kolaps ove države , agonija već postepeno započinje.

VL
DU
Deleted user
15:14 19.06.2017.

pa kaj zato bu broj Hrvata u Hr upola veci jer se budu svi doselili k nama

VL
KS
koda samoborac
08:03 20.06.2017.

jao si ga nama u hrvatskoj ,neće nam preostati ništa drugo nego da se selimo u bosnu jer ih tamo neće više biti!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Cathriné
Cathriné
20:55 22.06.2017.

u Hr će se doseljavati samo ako imaju svoje uhljebe u drzavnim firmama, inače svi imaju hr. putovnice pa mogu u Njemačku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.