Digitalna baza podataka

Zanimljiv projekt u utorak će predstaviti Središnji državni ured za Hrvate izvan RH

Foto: Screenshot
Zanimljiv projekt u utorak će predstaviti Središnji državni ured za Hrvate izvan RH
20.09.2018.
u 09:29
Pilot-faza projekta provodit će se od rujna do prosinca 2018. godine i bit će namijenjena ponajprije zajednicama Hrvata u Argentini, Saveznoj Republici Njemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama te osobama i subjektima koji su povezani s Hrvatima u tim državama
Pogledaj originalni članak

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske u utorak će predstaviti pilot-projekt "REGISTAR HRVATSKIH SUBJEKATA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE". 

Registar je posebna mrežna stranica, dizajnirana u obliku digitalne baze podataka i komunikacijske mreže. 

Pilot-faza projekta provodit će se od rujna do prosinca 2018. godine i bit će namijenjena ponajprije zajednicama Hrvata u Argentini, Saveznoj Republici Njemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama te osobama i subjektima koji su povezani s Hrvatima u tim državama.

Korisnici web-aplikacije Registra imaju priliku uspostaviti poslovnu, znanstvenu, kulturnu, sportsku ili drugu vrstu suradnje s Hrvatima iz domovine i cijeloga svijeta. Pritom je omogućena i izravna komunikacija između svih korisnika te primanje obavijesti o mogućnostima ostvarenja profesionalnih i osobnih interesa korisnika, navodi Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, koji je inicijator i nositelj projekta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.