HiT-1

Petero dobitnika stipendije za internetsko učenje hrvatskog jezika

Foto: A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL
Petero dobitnika stipendije za internetsko učenje hrvatskog jezika
31.08.2018.
u 09:21
Stipendija se odnosi na Hrvatski internetski tečaj HiT-1 koji organiziraju: Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišni računski centar SRCE
Pogledaj originalni članak

Nakon završetka postupka po zaprimljenim prigovorima donesena je Odluka o dodjeli stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika u akademskoj godini 2018./2019. i konačna bodovna lista.

Radi upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te jačeg povezivanja s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske za akademsku godinu 2018./2019. dodijelio je ukupno pet stipendija za internetsko učenje hrvatskoga jezika.

Stipendija se odnosi na Hrvatski internetski tečaj HiT-1 koji organiziraju: Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišni računski centar SRCE.

O drugim pojedinostima vezanima uz odobrenu stipendiju izabrani kandidati bit će obaviješteni elektroničkom poštom, a ugovori o stipendiranju zaključit će se neposredno prije početka internetskog tečaja hrvatskoga jezika u jesenskom, odnosno proljetnom semestru. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.