Zagreb

Održan pripremni sastanak supredsjedatelja Međuvladina mješovitog odbora za manjine

Foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Održan pripremni sastanak supredsjedatelja Međuvladina mješovitog odbora za manjine
21.01.2019.
u 07:20
Razgovaralo se o provedbi preporuka usvojenih na 7. sjednici MMO-a koja je održana 30. i 31. siječnja 2018. u Beogradu i Monoštoru u Republici Srbiji
Pogledaj originalni članak

U petak u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske supredsjedatelji Međuvladinog mješovitog odbora za zaštitu nacionalnih manjina između Republike Hrvatske i Republike Srbije, državni tajnik Zvonko Milas s hrvatske strane i državni tajnik Ivan Bošnjak sa srbijanske strane održali su radni sastanak u povodu priprema za 8. sjednicu MMO-a.

Na sastanku su bili i predstavnici nekoliko tijela državne uprave Republike Hrvatske i Republike Srbije koja u svom djelokrugu rada obavljaju poslove vezane uz unapređenje prava nacionalnih manjina. 

Razgovaralo se o provedbi preporuka usvojenih na 7. sjednici MMO-a koja je održana 30. i 31. siječnja 2018. u Beogradu i Monoštoru u Republici Srbiji te su se utvrđivale smjernice i dogovarala dinamika aktivnosti za 8. sjednicu MMO-a koja će se održati u Zagrebu i Pakracu u prvom tromjesečju ove godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.