Integracija Hrvata povratnika

Održan sastanak s izaslanstvom Državnog ureda za migracije iz Republike Azerbejdžan

Foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Održan sastanak s izaslanstvom Državnog ureda za migracije iz Republike Azerbejdžan
26.09.2017.
u 13:58
Predstavnici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske članovi su nacionalne migracijske mreže te aktivno surađuju s Međunarodnom organizacijom za migracije u Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

U Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske održan je sastanak s izaslanstvom Državnog ureda za migracije iz Republike Azerbajdžan koje su predvodili Firudin Nabiyev, ravnatelj Ureda i Nermina Komaric, predstavnica Međunarodne organizacije za migracije te projektna koordinatorica Nacionalne kontaktne točke europske migracijske mreže u Hrvatskoj.

Ivana Perkušić, zamjenica državnog tajnika Ureda i Marija Matek, voditeljica Ureda dobrodošlice, upoznale su kolege iz Azerbejdžana sa svojim radom i aktivnostima, a poseban naglasak stavljen je na integraciju Hrvata povratnika u domovinu.

Organizacija posjeta izaslanstva Azerbajdžana podržana je od Nacionalne kontaktne točke Europske migracijske mreže, koja je uspostavljena unutar Međunarodne organizacije za migracije. 

Predstavnici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske članovi su nacionalne migracijske mreže te aktivno surađuju s Međunarodnom organizacijom za migracije u Hrvatskoj.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.