Vodstvo i inovacija

Urednica Fenix Magazina i dopisnica Moje Hrvatske dobitnica nagrade Utjecajne hrvatske žene

Marijana Dokoza
Foto: Privatni album
1/7
21.11.2016.
u 09:11

Marijana Dokoza uvrštena je ove godine i među 25 uspješnih žena migrantskog podrijetla koje žive u Mainzu

Urednica Fenix Magazina, književnica, novinarka Večernjeg lista i dopisnica Moje Hrvatske izabrana je za dobitnicu nagrade Utjecajne hrvatske žene u kategoriji Vodstvo i inovacija. 

Mreža hrvatskih žena dodjeljuje ovo priznanje pripadnicama ljepšeg spola hrvatskoga podrijetla iz Australije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Ujedinjenog Kraljevstva i Europe. 

Riječ je o platformi koja prepoznaje i povezuje ugledne Hrvatice kako bi njihovi uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju potencijala.

"Uistinu sam iznenađena nagradom. Velika mi je čast to što sam uopće bila među čak više od 70 nominiranih žena koje su jako uspješne u svom poslu. Ovo je zapravo priznanje novinarima i dopisnicima Fenix Magazina jer su pomogli da se kao mladi medij uspije prometnuti u značajni mjesečnik Hrvata u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i Luksemburgu. Fenix trenutačno slavi pune četiri godine izlaženja, a ova nagrada je lijep rođendanski dar", izjavila je Marijana Dokoza. 

Priznanja će biti dodijeljena u Zagrebu na Međunarodni dan žena.

Marijana Dokoza uvrštena je ove godine i među 25 uspješnih žena migrantskog podrijetla koje žive u Mainzu. 

Projekt provodi Grad Mainz i organizacija Casa del Sol u suradnji s Uredom za migracije i integracije te Gradskim uredom za kulturu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije