Zabavno druženje

Na jedan dan se vratili kući

Anzac
Foto: Mirjana Piskulić
1/6
08.05.2016.
u 18:44

Posjetitelji su tako mogli uživati u filmovima o bogatom podmorju, igranju AFL nogometa te ANZAC kolačima

Bivši iseljenici Lidija Bokan, Darko Markušić i Drago Šaravanja jučer su u zagrebačkom zoološkom vrtu simbolično posjetili svoju drugu domovinu.

"Svake godine dolazim jer me podsjeća na život u Australiji. To je zemlja koja mi je puno dala! Podržavam ovakvu manifestaciju kao i proslavu ANZAC-a u Hrvatskoj", rekao je Darko Don Markušić.

Foto: Mirjana Piskulić

Riječ je o događaju koji australsko veleposlanstvo organizira od 2011. godine s ciljem predstavljanja svojih država. Posjetitelji su tako mogli uživati u filmovima o bogatom podmorju, igranju AFL nogometa te ANZAC kolačima.

"Obilježavanje državnih dana ograničeno je protokolom i uzvanicima, stoga se radi o jedinoj proslavi u koju su uključene cijele obitelji. Slušao sam kako roditelji tumače djeci o životinjama i načinu australskog života. I to je bilo najbolje! Zabavno druženje na kojem su se svi veselili", zaključio je Markušić, prvi i jedini odvjetnik koji je u Zagreb došao iz svijeta anglosaksonskog prava.

>> Iz Markuševca u cijeli svijet
>> Legenda o Hrvatu koji je skočio u peć
>> Nisu sve iseljeničke priče sretne!
>> Kovčeg pun nade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije