Tečaj za 30 polaznika

Hrvat iz Paragvaja u Zagrebu: Raste interes za učenjem hrvatskog jezika

Milas i Hugo
Foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
20.10.2016.
u 10:27

"Potrebna nam je pomoć kako bi i dalje mogli nesmetano okupljati naše ljude, provoditi tečaj te širiti hrvatsku kulturu i običaje"

Predstojnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske održao je sastanak s predsjednikom Paragvajske udruge Hrvata. 

Hugo Estigarribia Villasanti upoznao je Zvonka Milasa s radom i aktivnostima udruge koja je osnovana u listopadu 2015. godine. 

"Interes za učenjem hrvatskog jezika u stalnom je porastu zbog čega nam je potrebna pomoć kako bi i dalje mogli nesmetano okupljati naše ljude, provoditi tečaj te širiti hrvatsku kulturu i običaje", rekao je Villasanti.

"Zahvaljujem se svim članovima udruge na istinskoj želji za očuvanjem hrvatskog identiteta u Paragvaju. Bit ćemo vaš siguran oslonac i partner", zaključio je Milas.

Komentara 1

HE
hellen3353
11:33 20.10.2016.

"Interes za učenjem hrvatskog jezika u stalnom je porastu zbog čega nam je potrebna pomoć ....´´ Ubacite pred Hrvatski Slavenski jezik! Hrvatski jezik je jezik Slavena ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije