PREMIJER PLENKOVIĆ
Povratak na članak

Želimo jedinstvo hrvatskog naroda ma gdje živio

Vlada je odlučna rješavati sva otvorena pitanja koja koče razvoj međusobnih odnosa. To su, prije svega, stjecanje hrvatskog državljanstva, ostvarenje biračkog prava te poboljšanje suradnje u području kulture, obrazovanja, očuvanja i njegovanja hrvatskog jezika i naše zajedničke povijesne i kulturne baštine.

Komentari 8

CR
cromak
16:54 18.12.2017.

To je za pocetak idealna i dobra saradnja izmedju domovine i dijaspore. Treba ustrajati u donosenju zakona i pravila igre koja bi zadovoljila iseljenistvo da se vrati sa zdravom pameti. Bez da nam neki gubatori sole pamet.To ce domovini donijetii procvat. Radna disciplina i individualna odgovornost i uredni racuni.Bez obecanja i ludog radovajna.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
22:08 18.12.2017.

Ne samo jedinstvo nego i jednakost hrvatskoga naroda. Trenutno su neki jednakiji u svakom pogledu. Netko je spomenuo dvije mirovine i tako to.

VL
HH
hrvoje.horvatinic
17:21 18.12.2017.

Izvrsna ideja, slažem se s Plenkovićem, svi građani Hrvatske, uključujući Hrvate u dijaspori i one u dijaspori koji nemaju državljavanstvo, trebaju imati vile, jacuzzi-e, privatne jahte i avione kao tajkunska elita. Ili da budemo jedinstveni u kontra smjeru? Ili ove floskuletine služe da se ispegla mišljenje pojedinca u jednu sveopću relativizaciju svega, odnosno pojednostavljivanje svega na razinu crno-bijelo, odnosno bajki? Kako će biti jedinstveni ovršeni i npr. tajkunske izbjeglice, mislim na one koji su pobjegli s izvučenim novcem iz Hrvatske? Zar je taj isti narod toliko naivan da pije ove medijske floskuletine za predškolsku dob.

VL
DA
darwil
21:33 18.12.2017.

Ma Plenkoviću mi želimo Jednakost hrvatskog naroda a ne da neki imaju dvije putovnice,dva prebivališta,dvije mirovine,dva prava glasa,svog rođu koji će ga zaposliti,i da se prsaju da su oni najveće rvatine kroz povijest.Valjda misle to zato jer imaju sve dvostruko

VL
DU
Deleted user
21:26 18.12.2017.

ha..ha..neznam..bili se smija ili plaka..na ovakve izrecene.p.izdarije.

VL
DU
Deleted user
09:25 19.12.2017.

Gdje su izjave Hrvata u Boki i Vojvodini? Milas neplanski djeli pare, a oni su prepušteni sami sebi, SiCG svojata našu povijest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.