U 2016.
Povratak na članak

Vlada izdvojila pet milijuna kuna za projekte povratka Hrvata

Novac je otišao i za projekte u Orašju, Uskoplju, Novoj Biloj, Domaljevcu, Kolibama Donjim, Bosanskom Grahovu, Tomislavgradu, Kupresu, Novom Travniku, Livnu, Varešu, Širokom Brijegu, Skopaljskoj Gračanici, Banjoj Luci, Derventi, Kreševu, Ravnom, Jajcu, Kiseljaku, Rakitnu i Korenici

Komentari 4

Avatar Josip M
Josip M
20:52 22.12.2016.

Ništa sporno.Vlada izdvojila pet milijuna kuna za projekte povratka Hrvata u BiH,pa se je za nadati da će slično učiniti uskoro i za povratak Hrvata u Hrvatskoj.

VL
IM
Immanuell
09:53 23.12.2016.

Odvojila je 5 milijuna kuna?! To se naziva projektom?! To je smiješno malo, vidi se koliko im je stalo da se BiH Hrvati vrate svojim kućama. Za Hrvatsima povratnicima u Hrvatsku nije im uopće stalo...... Koliko je odvojeno za povratak iz pečalbe tih Hrvata?

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
10:13 22.12.2016.

Ma odlično! Kod mene osnovna škola samo što se ne sruši na djecu. Onda su se lokani domoljubi dosjetili da zatvore pola školske zgradei 500 djece strpali u 8 razreda. Za sanitarne čvorove dopremili kemijske Wc-e vani na dvorište. Ovi ulažu u stranu državutolike novce, a kod nas nemaju djeca kuda na wc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.